Werktuigbouwkunde blijft in ontwikkeling

In de werktuigbouwkunde vinden veel ontwikkelingen plaats. Als je als bedrijf daarom wilt dat je werknemers altijd goed op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen kun je ze met regelmaat een opfriscursus laten doen. Zo kunnen zij hun kennis bijspijkeren maar ook het geleerde in de praktijk brengen.

Kies voor een opfriscursus op het eigen bedrijf

Voor dit soort cursussen kun je goed terecht bij een opleider zoals Kenteq. Kijk eens op hun site wat er allemaal mogelijk is en als het niet helemaal duidelijk is kun je ook nog altijd om meer informatie vragen. Een opfriscursus binnen de werktuigbouwkunde wordt door Kenteq alleen incompany gegeven. Dit wil zeggen dat het alleen op het bedrijf verzorgd wordt waarvoor het bedoeld is. Dit heeft verschillende voordelen. Om te beginnen hoeven de cursisten niet naar een andere locatie om de cursus te kunnen volgen maar wat vooral belangrijk is, is dat de cursus op maat gemaakt is voor het specifieke bedrijf waar ze werken. Die stimuleert de deelnemers alleen maar extra.

Kies voor een cursus op maat

Een cursus op maat betekent dat deze volledige op de beroepspraktijk van het bedrijf gericht is en de cursisten kunnen de geleerde theorie dan ook direct in praktijk brengen. Zo zien ze niet alleen het nut van de cursus maar zullen ze ook meer gemotiveerd zijn om eraan deel te nemen.

Ook voor een volledig nieuwe cursus

Behalve voor een opfriscursus binnen de werktuigbouwkunde kun je bij Kenteq ook terecht voor een opleiding werktuigbouwkunde wanneer je nog helemaal niets weet van het vakgebied. Kijk naar de mogelijkheden zodat je een cursus kiest die bij je past en waar je ook wat mee kunt. Met het behaalde diploma op zak vind je sneller een baan en kun jij ook carrière maken in de werktuigbouwkunde.